onsdag 25 december 2013

Dan efter dan


 Godisbord à la Ernst.

Lugnet har lagt sig efter en härlig julafton. Det är något vilsamt över juldagarna. Vi behöver verkligen den vila vi kan få eftersom yin är som starkast den här tiden på året. Kroppen behöver ro. Vila. Återhämtning.
Idag blir det inte mycket som händer. Vi äter (lite till), ser på tv, sitter och njuter. Jag är helt nöjd med det. Så otroligt skönt det kan vara.

Hoppas att ni har en fin jul. Må så gott.

Kram
Jenny

4 kommentarer:

  1. Åh så gott för alla sinnen det är dessa dagar, vila, umgänge, god mat och sötsaker.. :)
    Önskar en god fortsättning!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Åh så mycket gosaker! mums! :) Såå fint du gjort! Hann ta en promenad medan det var ljust..ätit lite mer julmat å nu tror jag att jag ska juldreja en liten skvätt! :) ..blev lite sugen...bara några saker för skojs skull! Sen blir det tevesoffan å Så mycket bättre lite senare! Håller på att äta ihjäl mig av mitt hemgjorda julgodis...:) Njut och ha det så mysigt! god fortsättning! kram

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt du har det! Själv har jag förätit mig på skinkan och rödbetssalladen! Inte så hemskt mycket godis faktiskt! Man vi ska på bio ikväll och då blir det gotta!
    Jag jobbar i år under jul och mellandagarna, så inte mycket avslappning här. Mer av den varan får jag i januari då vi har en resa inbokad!

    Njut av ledigheten, lugnet och godiset! Så önskar jag dig ett härligt slut på året! Må så gott!
    Stor kram, Tove

    SvaraRadera
  4. Härligt gottebord, även om det är liiiite för tidigt på morgonen just nu.

    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera